دانشگاه فردوسی مشهد، وبگاه شخصی احمد استیری - انتشارات
PDF چاپ ایمیل

سوابق تالیفی (کنفرانس­های داخلی و خارجی)

· احمد استیری، محسن کاهانی، زهره کیوانلو شهرستانکی، آصف پورمعصومی، "ارائه یک ابزار ارزیابی خودکار خلاصه­سازهای ماشینی فارسی"، چهارمین کنفرانس فناوری اطلاعات و دانش، دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل، 1391.

· احمد استیری، محسن کاهانی، آصف پورمعصومی، محسن عباسی، "ارائه یک ابزار ارزیابی خودکار خلاصه­سازهای چکیده­ای فارسی با بهره­گیری از شبکه واژگان"، نخستین کنفرانس بین­المللی پردازش خط و زبان فارسی، دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه سمنان، 1391.

· احمد استیری، محسن کاهانی، رضا سعیدی، احسان عسگریان، "طراحی ابزار پارسر زبان فارسی"، نخستین کنفرانس بین­المللی پردازش خط و زبان فارسی، دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه سمنان، 1391. (انتخاب به عنوان مقاله برتر ارائه­های شفاهی)

· احمد استیری، محسن کاهانی، فاطمه پورغلامعلی، " دسته­بندی روش­های محاسبه میزان تشابه معنایی لغات و جملات با بهره­گیری از شبکه واژگان "، نخستین کنفرانس بین­المللی پردازش خط و زبان فارسی، دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه سمنان، 1391.

· محسن عباسی، رضا منصفی، احمد استیری، " طراحی یک سیستم توصیه‏گر ترکیبی معنایی با استفاده از تکنیک‏های پردازش زبان طبیعی فارسی"، نخستین کنفرانس بین­المللی پردازش خط و زبان فارسی، دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه سمنان، 1391.

A. Estiri, M. Kahani, M. Hoseini and E. Asgarian, "Designing Persian Language Parser Tool", accepted in the International Conference on Asian Language Processing (IALP 2012), Nov 2012.
بهنگام کردن در جمعه ، ۲۸ مهر ۱۳۹۱ ، ۱۸:۳۱